Samarbejdspartnere

Som gør det muligt for os at tilbyde vores kunder den bedst mulige service

Vi har samlet de rigtige partnere

For at tilbyde vores kunder den bedst mulige service og de rigtige produkter samarbejder CTWL med en række samarbejdspartnere på udvalgte områder.

Nedenfor finder du en oversigt over samarbejdspartnere, som vi samarbejder med:

Junkbuster

Til håndværker mm.

Vi tager skraldet!!!!!

1 stk. Big bag ( Large 1 M3.) leveret og afhentede på byggepladsen.
Usorteret affald. Fliser, papir, murbrokker, træ, gips  m.m

Vi kan tilbyde at modtage jeres byggematrialer  sørge for at de bliver tjekket af CPH security og kontakte jer efter disse er kommet igennem systemet eller vi kan bringe dem til byggepladsen.
Til yderst konkurance dygtige priser.

Vi anbefaler en sorteringsordning

Mågård datafangst

Mågård data laver industriel software, og har mange års erfaring med at fremstille mobile systemer og avancerede datafangst løsninger.

Et almindeligt problem med datafangst, er at man glemmer at tage slutbrugerne i ed. Derfor lægger mågård data megen vægt på at gøre systemerne så brugervenlige og levere så god undervisning som som overhovedet muligt.

Det betyder manualer af høj klasse, undervisning og konstant supp

Postnord

Postnord distribuerer breve, pakker, magasiner, reklamer og varer for private og erhvervskunder i Danmark og Norden. Postnord er desuden udpeget som den befordringspligtige virksomhed gældende for perioden 2014-2016.

Det betyder, at det er Postnord opgave at sikre omdeling af post i hele landet seks dage om ugen.

DSV

DSV er en dansk virksomhed, etableret med egne lokationer i mere end 80 lande, fordelt i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien, Afrika og Australien.

Operationel ekspertise er en forudsætning for succes. Det samme gælder kundeservice. I DSV har de derfor specialiseret sig i at tilpasse løsningerne til den enkelte kundes behov.

I kraft af et internationalt netværk af partnere er DSV i stand til at levere ydelser over hele verden og er dermed en stærk spiller på det globale marked.

Vores kunder